0723.260.552 [email protected]
Selectează o Pagină

Mărturii absolvenți curs „Magic Coaching”

Absolvenți Magic Coaching – Seria 1

Primii 5 ”Magic Coachi” (de la stânga la dreapta): Vasile Ciolpan, Ionuț Cociaș, Monica Bazgan, Marian Opran (formator), Ilinca Zirra, Alex Stângă

Absolventi Seria 1 1 scaled
Mărturiile primilor ”Magic Coachi”
IonutCocias

M-am înscris la acest cursul de coaching din 3 motive:

1. Pentru ca lucrasem cu Marian înainte și aveam mare încredere în capacitatea lui de a sintetiza metodologii și de a ne învăța tehnici exersate

2. Pentru ca îmi doream sa evoluez în carieră, mai ales ca facilitasem cursuri anterior pe anumite metodologii

3. Și cel mai important aspect, pentru ca îmi doream sa mă dezvolt personal, să capăt noi obiceiuri și să aflu noi metode de auto-îmbunătățire

Pot spune ca toate așteptările mele au fost atinse, chiar depășite. Am deja în acest moment 5 contracte de coaching finalizate cu succes și îmi place foarte tare că ceea ce am învățat în curs mă ajuta sa ajut oamenii din interiorul companiei mult mai eficient ca înainte.  Și pe plan personal am obținut foarte multe schimbări, testarea tehnicilor în cadrul grupului de colegi fiindu-mi foarte utilă. Per total cred ca a fost cea mai eficienta investiție ca timp și bani din ultimii 10 ani în autodezvoltare.

Ionuț Cociaș, 36 de ani, Organizational Development Strategist @ ZITEC Romania (10 Feb. 2018)

Înainte de acest curs, responsabilul din mine considera că odată ce îți pui în minte un obiectiv, indiferent cât de greu ar fi, trebuie sa îl duci pana la capăt. Am înțeles la cursul lui Marian că mai important decât sa duci ceva pana la capăt  sunt motivația, congruența între ceea ce iți dorești să obții și valorile tale personale, precum și cât de aproape este de ceea ce te definește pe tine ca om, ca identitate. Și am mai înțeles că modul în care pui aceste lucruri în aplicare pentru a te îndrepta către direcția dorita este mereu în continua schimbare și … că acesta este chiar un lucru bun!

Cursul Magic-Coaching este cu adevărat magic prin posibilitatea de a exersa pe situații reale de viață într-un cadru de siguranță. Fiecare zi de practică înseamnă atât o provocare cât și o șansă să te descoperi. Deși m-am înscris la acest curs din dorința de dezvoltare personala, am descoperit o noua pasiune – interacțiunea cu oamenii și dorința de a-i ajuta a fost mereu printre valorile mele.

În momentul de față folosesc mentalitatea, atitudinea și tehnicile de coaching dobândite în timpul cursului în cadrul întâlnirilor de coordonare ale echipei de lucru a Clubul Alpin Roman – Secția Universitara București precum și a Consiliului Director al clubului a cărei membra sunt. Totodată, am deja 4 contracte încheiate ca și Coach profesionist și, datorită acestui curs, fac parte dintr-un grup profesional de susținere și de lucru format din absolvenții promoției 2017 – 2018 ai cursului.

Monica Bazgan, 36 de ani, BI developer @ SellerEngine (8 Martie 2018)

MonicaBazganCoach e1583786076662
Vasile Ciolpan 2 1024x953 1

În primul rând încep mulțumind-i lui Eugen Popa că mi-a recomandat cursul de coaching organizat de Universitatea Româno-Americană și coordonat de Marian Opran.

Am fost favorizat de destin și am avut un an 2017 memorabil în care eu am descoperit și m-am descoperit cum nici nu bănuiam, prins fiind în povestea mea plină de credințe limitative. Am așteptat cu nerăbdare fiecare modul și chiar dacă călătoream din Maramureș vă încredințez că uităm de oboseală cuprins fiind de energia pe care o simțeam în mine la curs alături de colegii mei și îmi (re)confirmam că am ales bine.

Calitatea informației cuprinsă în curs, completată de rigoarea metodologiei exercițiilor și tehnicilor predate, fac din călătoria studiului o aventură în care intensitatea trăirilor și descoperirilor despre lumea noastră interioară sunt dovada clară a metamorfozelor sufletești.

Vasile Viorel Ciolpan, 46 ani (14 Martie 2018)

https://trance-formator.ro/

 

Absolvenți Magic Coaching – Seria 2

Cei 7 ”Magic Coachi” (de la stânga la dreapta): Mira Mincă, Sorina Măcărescu, Anemarie Drăgan, Ana-Maria Tizu, Marian Opran (formator), Oana Zapca, Irina Barbu, Emilian Pop

Absolventi Seria a 2 a

Mărturiile absolvenților Seriei a 2-a

Mărturiile absolvenților Seriei a 3-a

Mărturiile absolvenților Seriei a 4-a

Cursanți Seria 4-a
Ramona Gheorghe

Magic Coaching! Ce a fost pentru mine? Simplu! MAGIE!

Da, într-adevăr magia are multe înțelesuri, poate fi interpretata din mai multe puncte de vedere. Însă, pentru mine a fost un program de formare magic pentru ca: am descoperit diamantul din mine și în prezent, ca prin magie acest diamant strălucește și este apreciat la adevărata lui valoare, datorita lui Marian și colegilor mei din program.

Întotdeauna am fost un om special, care a tăcut și a învățat…. Acum, a învățat și are curajul de a transmite și altora tainele coachingului, tainele unor pași, acțiuni către „diamantele” pe care fiecare dintre noi le are.

MULȚUMESC MAGIC COACHING, SERIA 4!

Din suflet, cel mai strălucitor diamant – Ramona Gheorghe

×